WEBIT е форум за успешните продажби, маркетинг и реклама в Интернет, a Webit 2010 е събитието, което ще отговори на всичките ви въпроси, свързани с Интернет.

Никъде другаде по света не можете да присъствате на такъв форум безплатно. ) това е възможно!

„Още от първата година ние си поставихме за цел да развиваме и помагаме за обучението на пазара. Ето защо достъпът до изложбената част и около 1/3 от на Webit 2010 е с безплатен вход и изисква единствено предварителна регистрация онлайн на адрес .“ - каза Пламен Русев, председател на борда на е-Академия, съ-организатор на събитията Webit.

Важно е да се има предвид, че безплатните места за на изчерпване, така, че побързайте. Друга голяма част от панелите са на цени от 10 EUR, а лектори са някой от най-добрите специалисти в областите продажби, е-маркетинг, реклама и криейтив.

Главната сцена на Webit е мястото където управители, маркетинг и рекламни директори и топ мениджъри ще чуят на живо най-големите имена от индустрията в света. На ясен и достъпен език ще бъдат дискутирани съвременните тенденции за маркетинг в социалните мрежи, създаване на успешни реклами онлайн, развитието на мобилния маркетинг, създаването и поддръжката на платформи и екипи за успешни продажби онлайн и много други.

Теми на дискусии са как се измерва възвращаемостта на вложените маркетингови бюджети, как се планират кампании и се залага ефективността им и пр. Цените за достъп на Главна сцена варират от 120 до 350 EUR за достъп за трите дни.

Най-високото ниво представители на бизнеса вече се възползваха от специалните които дават достъп до всички зали без чакане на опашки и по-важното до VIP зона за контакти, в която през трите дни са разположени всички лектори, специалните гости на събитието от цял свят, собствениците на най-големите онлайн медии и агенции от региона и др.

Специалната VIP зона за контакти ще предлага и постоянен кетъринг с шампанско, хапки, избрани вина с цел създаване на оптимална среда за неформални бизнес контакти.

Webit 2010 ще отговори на всички ваши въпроси: как да започнете бизнес онлайн, как да развиете онлайн магазин, как да правите успешна реклама на продуктите/услугите си, как по-добре да започнете да обслужвате клиентите си, как да планирате маркетинг бюджетите си и много други.

Наред с това Webit ще ви срещне и с по тези теми от най-големите компании в света, сред които Вицепрезидентите и директори на facebook, BBC, Yahoo!, Grey, eBay, adMob/Google и десетки други. Специални Мастър класове за и ще водят двама от сочени за световни гурута в своите области Мартин Нюман и Ранд Фишкин.

Най-известните участници от държавите врегиона ще правят анализ на отделните пазари с цифри и очавания. В продължение на 3 дни всички те заедно с изложителите на са на ваше разположение за въпроси и обмяна на идеи и добри практики.

Webit е събитие, което никой не бива да пропуска. Днес Интернет е неизменна част от нашия живот и той все повече става и среда за успешен бизнес, продажби, комуникации, маркетинг и реклама. Eто защо Webit е полезен за представители от всички нива в една компания от най-малък до най-едър бизнес.

Повече информация за Webit 2010 можете да намерите на

*за e-Academy
e-Academy е организатор на събитията Webit. Създадена преди 3 години, e-Academy се наложи като основен участник в образователния процес за пазарите в България, Румъния и региона.
e-Academy провежда проучвания за дигиталните пазари и предоставя информация за развитието на дигиталната индустрия в ЦИЕ.

Съвместно с , , и други професионални търговски асоциации e-Academy работи за развитието на дигиталната индустрия в Централна и Източна Европа.