Татуираната лейди Никита Джонсън, която беше сред водещите фаворити за първото място, изненадващо закова трета позиция в последното издание на Big Brother: Most Wanted. В социалните мрежи масово се възмутиха от напускането на любимката на зрителите и оставането на Джулиана Гани в Къщата. Силиконовата фурия обаче не се окичи с победата в шоуто, а рапъра Wosh MC.

Синът на актьора Иван Иванов за пореден път поднесе емоционални признания, с които всъщност спечели публиката през целия сезон на риалитито. Актьорът Станимир Гъмов се класира четвърти в играта, пети са плеймейтката Златка Райкова и футболиста Благой Георгиев, които участваха като двойка.

На големия финал тази вечер всеки един от финалистите в Big Brother: Most Wanted пя в дует с популярни личности от музикалния ни шоубизнес. Никита запя с Емануела, Златка и Благой пък си партнираха с Орлин Горанов и Кристина Димитрова. Гъмов заформи дует с Любо Киров, а Wosh MC с колегите си и добри приятели от "Скандау". Джулиана Гани пък изпъчи бюст до фолк звездата Анелия.