Мисия „Психоанализа” продължава с групова терапия, като този път на “прицел” бе Уош.

Спряганият за фаворит в шоуто се издъни. Той избухна, руга и плака. Рейтингът му сред останалите живущи в Къщата драстично спадна, а становището, че той ще спечели формата се изпари.

Рапърът се оказа дълбоко засегнат от оценката на двама от Съквартирантите, определили го като „най-лошия пример“.

В очите на младия мъж се появиха сълзи, той реагира спонтанно и в защитата си стигна до крайности.



Коментарите на Воче, Кучкова и Жени подлудиха изпълнителя. Съквартирантките му го обвиниха в надменност, понеже се счита за победител и се мисли за идеален. Друг укор към певецът бе неспирното му желание за цигари, което често го изкарва от кожа. След прочетеното Уош избесня.

"Три дни слушам супер тъпня - за дамски превръзки, филии хляб, а аз съм някакъв си! Нямам цигари нямам бира и тази игра не ми е забавна!", каза рапърът.

"Пия, пуша и правя безобразни неща, които не ви влизат в работата! Ако имате още нещо - казвайте, ако не можете да си го нач*кате!", изруга Уош.

"Кой те обиди, кой да си го начука, не ме псувай!", веднага скочи Влади.



"Не спираш да крещиш.", пък коментира Воче.

"Млъкни, Влади! Цяла седмица слушам за твоите проблеми, не ми дръж сметка на мен!", продължи Уош.

Биг Брадър прекрати скандала, като помоли рапъра да заеме мястото си сред останалите Съквартиранти.

"Наранява ме несправедливостта в хората. Това, че обиждат някого за нещо нищожно. Липсва им искреност, липсва им съпричастност, липсва им малко любов", каза по-късно през сълзи в Изповедалнята рапърът.

Той поиска да говори с майка си и сподели, че просто иска да й каже, че тя е най великата на света.

"Тя беше права, че тук ще ме наранят и нагрубят. Беше права, че няма да разбера колко зли могат да бъдат хората. За съжаление майка ми и баща ми се оказаха прави. Баща ми ми е казвал живей красиво. Даже ми го е написал на листче."