"Кинтите във сак ... Това е сак, пълен с кинти!" Цитатът е част от текст на песен на рапъра Уош Ем Си в колаборация със 100 Кила, която върна позабравения Уош в челните позиции на рап класациите у нас преди три години. По всичко личи, че синът на актьора Иван Иванов има афинитет към големите пътни чанти и освен да ги възпява, иска и да ги създава.

От известно време насам Стефан, както е истинското име на забавния изпълнител, се изявява като дизайнер. 36-годишният хип-хоп певец е подхванал бизнеса със свои близки другари, писа "България Днес". Уош има своя колекция сакове, раници, малки мъжки чанти и шапки. Впечатление правят колосалните суми, на които творенията му се продават. Въпреки че рапърът е категоричен, че цената оправдава качеството, лимитираната серия от различни видове торби не е по джоба на всеки. Ето защо доколко ще преуспее Стефан в света на модата, все още не може да се каже.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WOSH MC (@woshmc)


През 2018 година Уош Ем Си стана популярен отвъд пределите на рап музиката и нейните почитатели, влизайки в риалити формата "Биг брадър". Момъкът впечатли зрителите с непринуденото си държане, искреността и добротата си и си тръгна като победител от предаването. Бащата на Стефан - големият актьор Иван Иванов, сподели, че е безкрайно горд със сина си и щастлив, че е успял да възпита толкова добре наследника си.

Новото поприще на рапъра съвсем не означава, че Уош е загърбил кариерата си на певец. Стефан продължава да твори, но липсата на участия по време на пандемията го е накарала да намери алтернатива за изкарване на допълнителни доходи.