Каскади с яхти и много екшън заради сделки с наркотици - с такива сцени в курорта Свети Влас започва работата по четвъртия сезон на "Под прикритие".

Снимките тръгват още в сряда, затова утре повечето актьори тръгват към морето. Никой обаче не издава и дума от сюжета.

Там, на място, режисьорът и продуцентите от "Камера" ще търсят и хора, които да участват в някои от сцените. Те ще са мащабни, защото обявата за прослушването е за статисти за специални масовки. Условието е хората да са в Свети Влас между 18 и 28 септември, когато ще вървят снимките. И миналата година екипът снима на морето. Там бяха всички актьори, които играят лошите във филма. Този път обаче натам ще пътува и Владо Пенев, който е в ролята на добрия комисар Попов. Дали в четвъртия сезон той няма да премине границата и да стане един от престъпниците? "Не знам, ще видите", каза само бившият министър на културата.

В Свети Влас пак ще снима сериала Ивайло Захариев, който е в главната роля - на ченгето под прикритие. Този път обаче той ще съчетае работата в "Под прикритие" с репетициите по новата си постановка Underground. Тя ще има премиера в "Сълза и смях" на 21-и, затова Ивайло ще трябва да се върне от морето в София. Тук ще го чакат съпругата му Миряна и синът им Филип. В петък тримата отпразнуваха навършването на 7-ия месец на детето с ядене на кексчета в столично заведение. "Е, той само ни гледаше. Не разбира, че празнуваме за него, а щурее", обясни Захариев.

Работата по "Под прикритие" с театъра съчетава още един актьор от сериала. Кирил Ефремов - близнакът Тишо, преди два дни започна репетиции по "Мъже под чехъл" с Тончо Токмакчиев и дъщерята на Тодор Колев - Албена, а на 17 октомври ще представи за първи път "За няколко милиона повече" в Сатиричния театър с Калин Врачански и Калин Сърменов.