Водещата на "Жените говорят" по TV7 Яна Грудева гостува на Катето Евро в "Усещане за жена".

Красавицата сподели подробности от личния си живот и разказа, че има сериозна връзка от година и половина. Яна обаче си призна, че приятелят й е по-ревнивият от двамата, а самата тя в редки случаи изпитва това чувство.

Чаровната водеща е израснала в Русе. Като малка играела предимно с момчета, обичала много да кара колело. На около 15 години започва с ангажиментите си в модата и се премества да живее в София.

Попада в телевизията като водеща на сутрешен блок заедно с Георги Любенов. Казва, че я взели, защото приличала на холивудската звезда Ракел Уелч.

В модната агенция Грудева се запознава с Диляна Попова, с която и днес ги свързва много близко приятелство. Двете красавици и компанията им обичат да пътешестват заедно и едни от незабравимите им ваканции са в екзотичните дестинации Тайланд, Кейптаун, Куба.

Въпреки че повечето момичета са красиви топмодели, никога не са се карали за мъже и приятелството им е изпитано във времето.

Не се чувствам красавица, просто умея да се усмихвам широко и се надявам да заразявам хората с добро настроение, казва Яна Грудева.