Красавицата, която е лице на рубриката „Последно 10” в „Станция Нова”, категорично отрича да е била любовница на покойния бос на ВИС Георги Илиев, собственик на агенция "Ексграунд".

Според клюката двамата имали връзка през 2005 г., когато тя се подвизавала като професионален модел, а Главния бил в апогея си на вездесъщ крими бос.

Така на практика излиза, че Грудева е последната любовница на Георги Илиев, тъй като през същата година той е показно разстрелян.

Според запознати манекенката хлътнала по неустоимия чар на Жоро и непрекъснато копнеела за него. Дори хранела надежди, че някой ден може да заеме мястото на законната му съпруга Мая Илиева.

„Те непрекъснато бяха заедно. На рождения й ден Жоро я заведе в Париж. Купи й и автомобил” – спомнят си манекенки.

Яна даже ходи при врачка, която обаче я попарва с новината, че трагично събитие ще я раздели с подземния бос.

Всичко се сгромолясва във фаталния за Илиев 25 август 2005 г., когато бизнесменът е показно разстрелян в Слънчев бряг. По-късно разследващите полицаи виждат, че има 34 неотворени повиквания от Яна Грудева на мобилния телефон на Жоро.

Най-сърцераздирателен е есемесът, който му е пратила 40 минути след убийството: „Моля те, обади се и кажи, че не е истина!!!”

На въпроса истина ли е всичко това Яна отговаря: Колкото по-известен си, толкова по-безумни писания се появяват. Не обръщам внимание на измислиците, защото зная, че няма начин да ме подминат."

Тв водещата твърди, че още не е срещнала мъжа на живота си.

"Падам си по тъмните мъже и по такива, които не се държат дръпнато. Но най-важна е химията - да усетя, че това е мъжът на живота ми и искрата да се възпламени", споделя красавицата, която е амбицирана да докаже, че не е просто поредната манекенка в ефир, пише blitz.bg.