Манекенката Яна Грудева има нова любов. Това е актьорът Стефан Щерев, твърди „България Днес“. Някога двамата бяха екранни партньори в предаване на Нова телевизия. Двамата са заедно от скоро, а най-добрата приятелка на Яна- Диляна Попова, е поставила любовни сърчица под тяхна обща снимка. Ирина Тенчева пък пише ентусиазирано – „Събрахте се, по-мъдри и по-красиви от всякога“. Двамата не бяха открити за коментар, но според близки манекенката и актьорът са се завърнали от пътуване във Виена, а връзката им е сериозна.

Стефан имаше дългогодишна връзка с актрисата Ирмена Чичикова, която вече е приключила. Двамата дори живееха заедно, но са се разделили, без да оповестят раздялата.



Яна от своя страна никога не е показвала мъжете в живота си. Преди години се забърка в интрига с покойния шеф на ВИС-2 Жоро Илиев. Говори се, че Яна е била жената до него в последните дни преди убийството му.

„Не просто не е вярно. Абсурдно е. Аз съм била на 16 години някъде, когато Георги Илиев е убит. Никога не съм го виждала“, отсече Яна.