Яна Грудева се е нагърбила със задачата да намери най-подходящия мъж за манекенката и актриса Диляна Попова, гласи клюка в светските среди.

Тв водещата е човекът, с когото звездата от „Стъклен дом” споделя всичките си проблеми – и сърдечни, и битови. На подобно доверие не се е радвала дори сестра й Елиза, която е с три години по-голяма от Диляна.

Причината е проста – Попова и Грудева се запознават още когато прохождат в манекенската професия. В онези времена те живеели заедно и това бетонирало приятелството им.

Диляна беше спрягана за гадже на различни актьори, сенчести бизнесмени, включително половината мъжки състав на сериала „Стъклен дом”.

Факт е обаче, че малко след като се появиха тези твърдения, синеоката красавица от Гулянци се появи на парти не с мъж, а с приятелката Яна. Грудева е доста по-оперена от Диляна. Тя познава както актуалните бонвивани, така и мастити продуценти и актьори.

Яна постоянно е с приятелката си и често й дава съвети какво да прави с един или друг обожател. Грудева не търпи дружката й да е унила и ако види, че Диляна е депресирана, й вади душата да излизат по купони и да се срещат с хора. Заради стабилната опора от приятелката си преди няколко дни екранната Албена от „Стъклен дом” заяви пред популярно дамско списание шеговито “Влюбена съм в Яна Грудева”.