Танцьорката Яна Акимова се оказа доста меркантилна и пресметлива, макар да дава вид на добро и скромно момиче.

До последно Яна ходила и с Орлин, и с Петко, но в един момент везната наклонила към мачото с кръчмарски бизнес, и то именно заради парите му.

От известно време Яна искала да специализира магистър в страната на Микеланджело, но не знаела как ще финансира образованието си там. В един момент Петко направо й дошъл като топъл хляб.

До последно обаче тя мотаела и двамата, имала отношения с Петко, но все още живеела с Орлин. Певецът на свой ред категорично отказвал да приеме истината и разочарованието от приемането на истинската същност на изгората си.

Яна взела категорично решение, когато Петко й обещал да й даде пари за магистратурата. Тя веднага пресметнала с кой ще бъде по-добре от финансова гледка точка и се пренасочила към ресторантьора.

Още миналата година Орлин и Яна били пред раздяла, след като танцьорката оставила половинката си сам по време на лятната му почивка. Причината била, че тя не била сигурна дали го обича.

От ранна възраст брюнетката била научена, че трябва да си намери мъж, който да я гледа и да се грижи за нея. Родителите й били баровци в родния й град Троян и искали тя да има всичко, като й обяснявали, че човека до нея трябва да й осигурява всичко, както го правели те самите.

Приятелките на Яна били разочаровани от постъпката й и от разглезеното и меркантилно поведение, което тя демонстрира с последната си постъпка, пишат от ''Всеки ден'', цитира lifestyle.bg.