Драмите с водещите на ''Станция Нова'' не стихват. В един от последните скандали бе замесена и Яна Грудева. Според слуховете тя не понасяла колежката си Ирина Сарачинова. Брюнетката коментира пред сп.''Блясък'' в какви отношения е както с екранната партньорка, така и с бившата ''съпруга'' Вихра.

След напускането на Вихра от екипа на ''Станция Нова'', за нова врагиня на Ирина Сарачинова упорито се спряга Яна Грудева, с която според слуховете, не можели да си поделят полето за изява в ''Почивна станция''. Брюнетката отрече между нея и Сарачинова да съществува напрежение.

Двете са водещи на новия проект на Иван и Андрей и си партнират всеки уикенд. ''Не са верни твърденията, че с Ирина сме в лоши отношения. Та нали работим заедно! Разбира се не липсват примери за хора, които са колеги и не се понасят, но при нас не е така. Чудят се какво да измислят. Със сигурност ще продължат да си съчиняват още скандали'', заяви Яна.

Според недоброжелатели Ирина е превзела ефирното време на предаването и не давала думата на останалите водещи. Грудева обаче е категорична, че в екипа на ''Станция Нова'' и ''Почивна станция'' цари мир и любов: ''В много добри приятелски отношения съм с всички, включително и с Ирина''.

Яна обаче не е толкова безпристрастна от напускането на Вихра. Красавицата заяви, че не ѝ е мъчно за бившата ѝ колежка, тъй като тя е намерила своя път и продължава да се развива.

''Вихра е жива и здрава. Няма как да ми е мъчно. Много се радвам за това, че е открила своето поприще'', сподели Грудева.