Яна Акимова е в трепетно очакване на втората си рожба, която се очаква да се роди в средата на есента. Танцьорката е бременна в средата на втория месец, пише „Всеки ден".

Жената на бизнесмена Петко Димитров спази обещанието, което му беше дала - да забременее и роди отново до края на 2016 г.

Двамата съпрузи са щастливи заедно и в последните си интервюта разкриха, че планират да дарят сина си Доменик с братче или сестриче. От суеверие Яна споделила само с най-близките си, че ще става майка отново, но щастливият татко Петко не успял да си държи езика зад зъбите още месец-два и се изпуснал пред свои приятели, че ще става татко за трети път.

Младото семейство Димитрови се молят да имат дъщеричка, защото предишното им дете е момченце, а властелинът на нощния живот има син и от актрисата и „Господарка на ефира" Мария Игнатова - Виктор, който е почти на 8 години. Първото дете на Петко и Яна Димитрови се появи през май 2014, но младата майка се възстанови много бързо и влезе във форма едва за няколко месеца. Още тогава тя каза, че иска да е млада майка и до 2-3 лета да роди още едно дете. Кръшната танцьорка не искала да ражда след 30-те години, а смятала тогава да се отдаде повече на кариера и бизнес начинанията, свързани с танци. Освен това Акимова желае децата й да имат по-малка разлика. „Мъжът й пък е прехвърлил четиридесетте години и също му е време да стане отново татко", коментират приближени до бизнесмена, които са радостни от новината.

Танцьорката е забременяла в началото на новата година и с бременността й се изяснява липсата й от медийното пространство в последно време. В дискотеката на мъжа си също не се е вясвала поне от месец.

„Откакто се роди Доменик, много се промених, смятам в положителна посока. Вече ставам в 8 сутринта, дори да съм си легнал преди два часа", признава таткото. Той редовно събира малкия си син с големия Виктор, който пък иначе живее заедно с втория мъж на майка си Димитър Рачков. Актьорът също има момче от преден брак, което е на годините на Виктор

*Източник и сн. Love style

Заглавна сн. Фейсбук