Хубавата Яна беше като буреносен облак минути преди да каже „да" на любимия си Петко Димитров.

За разлика от младоженеца, булката се тресеше от нерви пред църквата, не спря да хапе устните си от притеснение и не се усмихна нито веднъж.

Папараците на „Всеки ден" успяха да уловят нейните емоции, докато чакаше пред вратите на храма, за да се закълне във вечна любов към избраника си.

Никой не можа да проумее защо булката на Петко Димитров изглежда тъжна и разтревожена пред църквата в софийския квартал Панчарево, където беше церемонията за сключването на брака им.

Бизнесменът цъфтеше в радостна усмивка, докато младоженката едва удържаше напрежението си.

Макар да не даде явен израз на изтънелите си нерви, изражението и мимиката на Яна издадоха колко много се притеснява минути преди да встъпи в законен брак с бившия си партньор по танци. Тя не се усмихна на никого, дори и на младоженеца, а напрежението намери израз в непрекъснатото хапене на хубавите й устни, което очевидно е някакъв неин нов навик.

Настроението й се беше прехвърлило и на кума Иво Тонев, който също не беше сред усмихнатите по време на официалната част от церемонията. Според гостите обаче всичко се е дължало единствено на притеснението, че ще се изправят в храма пред много хора, вперили погледи в тях. Яна се чудела дали всичко по церемонията ще мине, както трябва, защото до последно отказала да се съобразява със сватбени агенти и голяма част от организацията на събитието паднала на нейните плещи.

Всичко това се променило, когато младата двойка влязла в ресторанта и започнала веселата част, пише ''Всеки ден''. Там напрежението паднало и най-после булката се усмихнала. Цяла вечер тя танцувала весело и разпръсквала чар и любов около себе си. Между другото тя вече не се казва Акимова. В чест на новото си семейно положение на омъжена жена се отказа от моминското си име и прие фамилията на съпруга си. Така че от неделя се подписва официално като Яна Димитрова.

Снимка: ''Всеки ден''