Яна Маринова е истински джигит на пътя, пишат жълтите издания. Наглото й шофиране втрещи хората на две централни софийски улици в навечерието на Коледа.

На кръстовището между бул. “Драган Цанков” и бул. “Евлоги Георгиев” Яна така си изпуснала нервите, че няма да хване зеления светофар, че дала мръсна газ в краката на възрастен пешеходец.

За да го уплаши още повече, тя натиснала клаксона като обезумяла и спряла огромния си джип на милиметри от дядото, който се опитвал да пресече.

Лъжа е, че карам бързо. Равносметката от чистото ми досие и дългогодишния ми стаж като шофьор е, че са написали пълна клевета, възмути се Яна Маринова, пред в. "24 часа".

Тя има книжка от близо 15 г. и досега няма нито едно нарушение или написан акт.

“На кръстовището на “Драган Цанков” и “Евлоги Георгиев” минавам и аз със сина ми, караме колела там. И светофарът за пешеходците съвсем за кратко свети зелено и често виждам как на хората им се налага да минават на червено. Винаги съм спазвала наредбата за предимство на хората, които минават на пешеходна пътека”, обяснява още актрисата. Тя дори казва, че ако нещо наистина се случи, тя ще излезе и ще помогне на всеки, който има нужда.