Яна Маринова ще се превъплъти в сръбската сексоложка Ясмина, която съдбата събира с бившия патоанатом и настоящ брачен консултант Тони, изпълнен от Михаил Билалов.

Флир­товете между двамата са в основата на сериала “Връз­ки”, който ще се завърти по bTV през пролетта.

Режисьори са Виктор Божинов и Васил Сте­фа­нов. Сценарист е Ваня Николова, която е сред създателите на сю­­жетите в хитовата кримка “Под прикритие”.

Към мо­­мента са завършени първите четири епизода. От 1 декември ще се завърти клапата за следващите че­­тири серии, след които ще завърши първият сезон.



От екипа се надяват финансите да им позволят да направят още поне един сезон от поредицата, който определят като съвременна градска комедия.

В каста на продукцията са още Лилия Маравиля, Ва­­лери Йорданов и младите попълнения Анжела Не­­дялкова, Никола Ишков, Лорина Камбурова и Алек Алек­сиев.

За разлика от образа си на консервативна съпруга на ченге в сериала “Под прикритие” във “Връзки” Лилия Маравиля играе ролята на Мика, която е с доста противоречиво минало и с няколко брака зад гърба си. Тя става съпруга на Михаил Билалов и се опитва да го откъсне от пагубното, според нея, влияние, което му оказва сръбкинята Ясмина.

За работата си с Мишо Билалов Яна Маринова разказа преди време пред “Монитор”:

“Този човек е страхотен. Аз дори се притеснявах от сцените, в които моята героиня употребява груб език в общуването си с него. Имахме едни снимки на катастрофа в Младост. Умрях от срам, че трябваше да излетя от колата и да се разкрещя на Мишо”.