24-годишният красавец Иво Аръков ще бъде съпруг на сексапилната Яна Маринова в дългоочаквания сериал "Фамилията" по bTV. Така той ще се превърне в зет на самия Стефан Данаилов.

Актьорът, който се изявява като модел, ще играе 10 години по-възрастен персонаж. Неговият герой ще бъде рамо до рамо с Ламбо, а двамата ще разкрият тъмните тайни на едно от най-влиятелните, но и най-покварени семейства в България.

Иво в лентата е Тони, който влиза в семейството на крупни бизнесмени и го приема като свое, посвещава му се напълно, което го променя из основи. Тони се превръща във вярното куче и довереник на героя на Стефан Данаилов - Борис.

Причината е, че и двамата са наясно с мръсна тайна от миналото.

Иво Аръков има зад гърба си осем театрални роли, сред които в постановките "Когато дъждът спря да вали" и "Криминале 2D" в Младежкия театър, "Козата или коя е Силвия?" в Народния театър и др.

Участвал е в лентата "Кецове" и работи активно като модел. Свири на пиано и китара, практикува бойни изкуства и екстремни спортове. В последната точка с Яна Маринова ще си допаднат много, защото и тя е щура глава и си пада по адреналина.