Яна Маринова ступа Александър Сано в САЩ. За щастие на актьора мелето стана на ринга, докато тренират бокс в компанията на петкратната световна шампионка Дейзи Ланг. Двамата отпътуваха преди дни отвъд Океана, където провеждат турне с новия си филм „Диви и щастливи“.

Първата спирка от кинообиколката им бе меката на американското кино – Лос Анджелис. Бурни аплодисменти и опашки за селфита посрещнаха звездите в залата в Бевърли Хилс. Неотлъчно до тях в холивудското им преживяване бе и българската спортистка Ланг, чиято адресна регистрация от години е в Ел Ей. „Чао, приятели в Лос Анджелис. Благодарим ви за подкрепата в този тежък период, когато страхът за здравето на всички ни, сковава сърцата и усмивките. Радвам, че "Диви и Щастливи" беше повод за нови приятелства, много смях и забавни моменти“, написа Маринова в социалните мрежи след първата прожекция от американското турне на филма й.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexander Sano (@alexandersanoofficial) on


Със Сано тя се поклони пред овациите на публиката и в столицата на хазарта Лас Вегас, а обиколката им ще продължи още в Чикаго и Торонто. Канадската авантюра на „Диви и щастливи“ няма да приключи само с прожекция в най-големия град от страната, като се очаква филмът да тръгне по кината и в Монреал. Още отсега пък актьорското дуо дава заявка, че ще представи заглавието, режисирано от Мартин Макариев още в Дания, Норвегия, Испания, Италия, като ще се акостира за трети път и в Англия и Германия.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexander Sano (@alexandersanoofficial) on

У нас „Диви и щастливи“ също се радва на успех в боксофиса. По време на престоя си на голям екран лентата бе изгледана от близо 100 хиляди души и спечели 916 599 лв. от продажбата на билети. Още преди американското турне пък екипът на продукцията отчете, че 10 000 киномани са проследили приключенията на Боряна (Маринова) и Мила (Луиза Григорова-Макариев) в чужбина.

С турнета в чужбина се разписват и други български филми. Ники Илиев ще представи четвъртия си филм „Завръщане“ в Барселона на 21 март и в Берлин на 29-и. Само след ден пък в Лондон се очаква да бъде излъчен „Доза щастие“ на Яна Титова.

Източник: Монитор