През ноември за корицата на списание Harper's BAZAAR позира една от най-атрактивните български актриси Яна Маринова.

„Наистина обичам мъжете“ споделя секси дивата, защото според нея те са в основата на женското самочувствие и заради тях жените са в състояние да направят „чудеса от храброст“.

Талантливата актриса разкрива, че преди да срещне настоящия си съпруг, не е вярвала, че съществува „пълно щастие“ и признава, че в момента го е открила в лицето на Тихомир.

Яна с усмивка си спомня за импулсивната си сватба и затова, че се е омъжила с булчинската рокля на своя приятелка, обута в кафяви каубойски ботуши.

В ноемврийския брой на списанието в откровено интервю на най-добрата си приятелка и жената до футболиста Благой Георгиев - Христина, попфолк певицата Алисия споделя какво означава за нея майчинството и как то е променило живота й. Чаровната изпълнителка разкрива и съкровени мечти за бъдещето и за мечтата си да създаде собствен моден бранд.

Изданието представя на читателите си и най-новите модни тенденции. За почитателите на стилното обзавеждане и луксозните звездни домове има специални кадри от дома на PR легендата Джорджо Гуидоти.