Яна Маринова живее далеч от сина си. Известната актриса разкрива, че не тя, а синът й пожелал да живеят разделени.

Актрисата направи драматична изповед, в която сподели, че въпреки раздялата с детето си, продължава да е безкрайно привързана към него.

Светски клюкари твърдят, че актрисата е зарязала сина си и дори не го поглежда. Истината обаче е съвсем друга – наследникът на Яна сам решава да остане с баща си след развода.

Градските легенди твърдят, че ученическата й любов е брутален уличен бандит, който често забърква и младата красавица в неприятности. От лапите му я измъква първият съпруг на Яна — Богомил Маринов, който бил част от най-близкото обкръжение на покойния бос на ВИС-2 Георги Илиев.

Яна и Богомил се женят и през 2001 г. им се ражда син, който кръщават Никола. Семейният живот продължава мирно и тихо до момента, в който двамата съпрузи решават, че повече няма какво да си дадат един на друг.

Яна си стяга багажа и се изнася в жилището на новия си приятел Тихомир, който също някога е имал вземане-даване с Георги Илиев. Разводът на манекенката минава съвсем нормално и тя получава родителските права.

Въпреки това детето остава да живее при баща си. Тръгват слухове, че Яна въобще не се интересува от Никола и го е зарязала, за да гради кариера. В емоционална изповед красавицата се кълне, че синът й е избрал баща си пред нея и тя е била поставена пред свършен факт.

„Когато си тръгвах от апартамента на Богомил, Никола реши, че иска да остане в стаята си, където всичко му е познато и близко. Той осъзнаваше, че по цял ден трябва да стои сам у нас и евентуално за него да се грижи бавачка. Баща му и новата му приятелка винаги са до него. Не ревнувам в никакъв случай. Сегашният ми съпруг също има дъщеря. Понякога се събираме двете семейства и се разбираме чудесно. Не съжалявам, че синът ми предпочете баща си, но се дразня на приказките, че съм го изоставила. Стана точно обратното, ако въобще може да се говори за някакво изоставяне", категорична е Яна. Съвсем наскоро тя нарече пълни измислици слуховете, че е зарязала и втория си съпруг.

„Веднъж вече съм минала през един развод и не искам да повтарям това упражнение отново. Който не вярва, че в семейството ми всичко е наред, да заповяда у нас. Ще го пусна в спалнята сам да се убеди какви са точно отношенията ни с Тишо", проявява острото си чувство за хумор Яна Маринова, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

Заглавна снимка: Момчил Христов