Звездата от "Стъклен дом" Яна Маринова ненавижда високи обувки и се вбесявала, че в сериала й се налага да се катери на 20-сантиметрови токчета.

Крехката актриса и модел предпочита маратонките и равните обувки, но заради ролята й на засукана пиарка в повечето сцени тя се появява със стряскащо високи чепици. Яна постоянно се оплаква и мрънка заради въз високите обувки, на които се снима, издават от екипа на тв продукцията.

Младата актриса от сериала Радина Кържилова пък се ядосва най-много, когато 13 години по-възрастния й приятел Деян Донков я поучава. Мразя той да ме напътства и съветва професионално, казва Сияна.

Колежката й Ваня Цветкова признава, че ако има нещо, което мрази, това са спомените за детството й. Звездата от „Седем часа разлика“ споделя, че няма сантимет към ученическите си години, защото не ги харесва. За това виновен бил баща й, който бил изключително строг.

Всяка звезда има своите капризи, но Дрю Баримор бие всички рекорди. Наскоро тя се изказа, че ненавижда телефонния секс и ако зависи от нея би го забранила. Според красавицата сексът е измислен, за да се прави лице в лице, а всичко останало е излишно.