Яна Маринова е с най-хубавата къща в българския шоубизнес.

Звездата от “Стъклен дом”, мъжът й и детето от нейния първи брак живеят в най-тайния “Квартал на богатите”, твърди “Всеки ден”.

Това е селището “Делта хил” в полите на Витоша. То не се намира от северния склон, където си вдигнаха къщи повечето баровци, а на южния – недалече от закътаната Татова резиденция “Студена”.

Затвореният комплекс, който е зорко охраняван, заема стотици декари на хълм насред планината. На километри от него няма друга цивилизация. До него се вие тесен път, като мястото се разпознава по надпис, имитиращ култовите букви Hollywood в Щатите, пише blitz.bg.

Селището е разделено на няколко улици, които носят имената на европейски столици. Най-големите "гъзари" живеят на “Лондон”, а Яна е позиционирана на втората по престижност улица - “Берлин”.

Къщата й пък е наречена “Вила Комфорт”. Тя е на два етажа, с два гаража отзад и грижливо подкосена морава в градината отпред.

Огромни тераси заобикалят имота на бившата “Мисис България” и настояща актриса от екшъните и тв сериалите. Според експерти по недвижима собственост цената на имота е поне милион лева.

Снимка (водеща): Стоян Гребенаров