От водеща на секссеминари за отчаяни съпруги Яна Маринова ще скочи в амплоато на специалист по духовните практики.

Завоят й от щанда за садо-мазо аксесоари към килимчето за медитация ще се случи във втори сезон на „Връзки”, чиято премиера е на 4 април от 22 ч по Fox Life.

Героинята й Ясмина ще зареже Тони (Михаил Билалов), край е прикован на легло след катастрофа и едва прохода след година лутане между живота и смъртта, научи „Монитор”. От любовния триъгълник, в който замесена се оказа и приятелката й Мика (Лилия Маравиля), съпругата на Тони, сръбкинята ще излезе с младо гадже под ръка.

Героинята си в градската комедия Маринова определя като „съвременна гейша”, а за да се подготви за ролята тя изповядва свои познати, ходили на сеанси при Наталия Кобилкина. „Аз самата гледах клипове с курсове на американски сексоложки. В „Игра на тронове“ Денерис Таргариен се допита до куртизанките как да доставя удоволствие на мъжа си…

Пък и танците ми на пилон в „Живи легенди“ дадоха своя принос”, обяснява Яна.

Първият сезон на „Връзки” се въртеше около максимата „В брака най-лесно се прощава изневярата, а най-трудно скуката”. Изключително забавен, изпълнен с ирония и абсурдни обрати, през май той ще бъде излъчен във всички канали на FOX на Балканите.

С бюджет, закърпен ловко с продуктово позициониране, сериалът получи премиерата си на тв фестивала в Кан още преди да погъделичка апетита за излъчване на която и да е БГ медия. Именно там продуцентите от „Емо вижън” се срещат с представители на испанския гигант Imagina International, които харесват семейните войни на Мишо Билалов и Лилия Маравиля и поемат световната им дистрибуция.