След крайно скучното и слабо представяне на Стефания Колева, нова гост-звезда се присъединява към детективския панел на най-мистериозното шоу в ефира тази седмица. В събота актрисата и каскадьор Яна Маринова застава рамо до рамо със следователите AZIS, Алекс Раева и Владо Пенев в „Маскираният певец“. надяваме се, че тя няма да повтаря до полуда "нямам представа" като колежката си, а ще дава обосновани и различни предположения за образите под маската.   

Заедно те ще дадат своите предположения за самоличността на останалите осем атрактивни образи. В последното предаване Алекс Раева и AZIS успяха да познаят кой се крие под костюма на Мозъка, но дали набитото им око и помощта на Яна Маринова ще им донесе нов успех?

Тази събота мистериозната надпревара навлиза в решителен етап и зрителите ще видят осемте оцелели до момента маски в оспорвана борба за победа. На сцената на „Маскираният певец“ в четири двубоя за първи път ще излязат всички неразкрити образи. Булката ще мери сили с Палячи, Златният ще покаже най-доброто от себе си срещу Хищницата, Плашилото ще опита да надвие Макарона, а Баба Яга ще се изправи срещу Бебето. Осемте герои са подготвили нови улики, невероятни изпълнения и много забавление в един зрелищен спектакъл.

Феновете на шоуто ще имат възможността да се срещнат отново с още една атрактивна маска от първия сезон на предаването. Под прожекторите ще изгрее Звездата, в чийто костюм миналата година се криеше любимецът на малки и големи Бате Енчо. Този път друга известна личност ще сложи маската, а всички пред екраните ще имат възможност да я разпознаят заедно със звездните детективи.

Кои песни ще изберат участниците и какви ще бъдат новите следи, които ще бъдат показани? Кой ще спечели симпатиите на зрителите и ще продължи напред? Кой герой ще бъде разкрит и ще приключи участието си в мистериозното приключение? Отговорите на тези въпроси ще станат ясни тази събота от 20:00 в „Маскираният певец“ по NOVA.