Сексолог, който минава през трупове, за да скочи в леглото на желания мъж - такава е Яна Маринова в новия сериал на TV7 “Връзки”.

Героинята й е чужденка с прогресиращ бизнес в България и помага предимно на жени, чийто личен живот е в задънена улица.

“Ясмина е сръбкиня. Тя е пълна дивачка, но в същото време знае кога да бъде удобна на партньорите си, да им мърка като котенце. Тя е нещо като съвременна гейша”, обясни бившата лекоатлетка.

Жанрът на поредицата е комедиен и не предполага екшън сцени извън спалнята. Яна няма да упражнява уменията си на каскадьор, но с Ясмина все пак имат допирни точки – и двете са с избухлив темперамент и разбират от снукър.

В сценария често й се налага да се измъква от неловки флиртове с такси. “Все още обаче не мога да свиркам с уста и се уча. Иначе псувам на воля”, изповядва се Маринова.

Припомняме:

Спортът е втората голяма страст на Яна след актьорското майсторство. Тя е сред най-предпочитаните каскадьори в холивудските продукции, снимани у нас, а на нощното й шкафче дремят титли от офроуд ралита и конна езда. Когато не е на хиподрума, Маринова тренира киокушин, кикбокс и салса. В ритъма на танца тя получи и предложение за брак от половинката си Тихомир Винчев преди четири години.