Дегизирана с масивен татус на дясното рамо и тениска, която не оставя много на въображението, Яна Маринова флиртува с Павел Владимиров на перфектен английски.

Вербалната им престрелка се случва в бекстейджа на кеч турнир и е част от промото към новия български филм Hitchhiking for Diamonds.

От него става ясно, че героинята на най-добрата каскадьорка сред БГ актрисите се казва Моника и обожава тълпата да скандира името й.

„Филмът е спортна драма, която проследява историята на две момчета, заминали за САЩ, тъй като в България не могат да се развиват в кеча. Там срещат Моника, която вече е местна знаменитост и започва да променя мисленето им. Заформя се и любовен триъгълник. Ще следваме драматургията на „Роки”, в който боксът имаше не повече от 10 минути екранно присъствие – останалото е психологическа картина на взаимоотношенията”, обясни за „Монитор” Ники Станчев.

Освен че скача в кожата на единия от емигриралите спортисти, той е режисьор, продуцент и сценарист на лентата. Екранният му партньор на ринга ще бъде изигран от Петър Борисов – музикант с афинитет към джиу джицу, а ревера на техния мениджър ще заглади ексрепортерът на Нова тв Павел Владимиров.

Като увертюра към снимките на Hitchhiking for Diamonds до края на ноември ще се проведат серия кеч мачове в големите градове на страната. Те ще протекат по тертипа на WWE – с ринг, шоу битки, съдии и колани, но пред запалянковците сили ще премерят знаменитости.

Яна Маринова е сред първите, потвърдили участието си в двубоите. Най-интересните моменти от мачовете ще бъдат включени в Rush'N'Rage, което допълнително ще подсили риалити елемента в него. „Идеята е да възродим интереса към кеча и към този тип забавление”, казва Станчев.