Сексапилната Яна Маринова, която се изявява като главно действащо лице в ''Стъклен дом'' явно не е лоша майка само в сериала, но и в живота. Екс моделката, която се кълнеше, че нейното най – голямо богатство е синът й Никола явно е позабравила тези свои лъскави думи за пред камерите и е захвърлила детето си при баща му.

Яна от доста време насам живее с новият си любим Тишо, който дори показа тук – там. Новото й гадже има 15 годишно момиченце и може би затова актрисата е решила, че в новия й живот място за невръстния й син няма. Въпреки че съдът преди време е постановил, че за 9 годишното момченце ще е най – добре да живее с майка си, Яна е отсъдила друго.

Изглежда, че хубавицата е твърде заета да се снима тук и там, и да спортува активно, за да поддържа перфектните си форми и въобще да живее живота на неангажирана свободомислеща жена, за да се грижи постоянно за сина си. Припомняме ви, че преди време Яна Маринова критикува много активно дъщеря си от ''Стъклен дом'' начинаещата актриса и също бивша моделка Луиза Григорова, тъй като според Янчето тя е много безотговорна, защото закъснява за снимки.

Интересно как Яна Маринова в ролята си на звезда е толкова изрядна, че дори мъмри другите, а в ролята си на майка сама изоставя детето си, като счита, че му е достатъчно да го вижда от дъжд на вятър, за да му напомня, че все пак тя винаги ще е до него, пише skandalno.net.

Яна Маринова обаче не вижда нищо лошо в своето решение и определено го счита за правилно, като дори отсича, че тя най - добре знае как детето й ще се чувства истински щастливо и коя е подходящата среда за него.