Съпругата на дискотечния бос Петко Димитров - танцьорката Яна, се оказа истинска обирджийка, оплакаха се достоверни източници на "България Днес".

Залата за танци, която троянката отвори в края на миналата година, е сред най-скъпите в столицата и цените за тренировките са непосилни за младежите, желаещи да се включат в някоя от предлагащите се дисциплини там. Още повече че Акимова е наела помещение в Студентски град, но повечето от живеещите там не могат да си позволят да отделят необходимите средства, за да тренират при Яна.

Истинска наглост пък според ощетените посетители е, че човек може да види цената за тренировка едва след като посети залата, а не преди това в мрежата, както процедират конкурентите на Акимова.



*Петко подари на танцьорката неин бизнес

Школата на танцьорката е най-дългоочакваният й подарък. Петко Димитров официално бе обещал на съпругата си, че ще я спонсорира, за да започне собствен бизнес в областта на танците, след като се роди синът им Доминик. За рождения ден на любимата си най-прочутият роден кръчмар изпълни обещанието си, а Яна бързо загърби майчинството и започна да живее като бизнес дама.

Въпреки многото известни личности, които рекламираха танцувалната зала, и финансовата подкрепа на съпруга й младата майка е пред фалит заради безумните цени, на които държи и не иска да намали. Единственото, което я обнадеждава, е, че дори да остане безработна, Петко е достатъчно заможен, за да й осигури всичко, което й е нужно.