Още докато имаше връзка с певеца Орлин Павлов се говореше, че Яна много го ревнува и дори според някои слухове именно това е причината за срива в отношенията им.

Сега палавата брюнетка е прехвърлила ревността си към новата си изгора, а именно кръчмарския бос Петко Димитров, пише lifestyle.bg.

Тя не се отделяла от него, а най-близките му приятели постоянно се чудели какво се случва с него. Той бил като облъчен откакто е с Яна и дори не вдигал телефона на най-близките си.

От обкръжението на Петко твърдят, че танцьорката го е оплела много ловко в мрежите си, като в началото се е правела на недостъпна, но после бързо скочила в леглото му.

Докато ходеше с Орлин Павлов, Яна се кълнеше, че не понася чалга. Любовта й към Петко обаче промени нещата. За да не го изпуска от поглед, тя се кълчи до ранните часове на нощта на участие на Преслава в дискотеката на възлюбения си преди няколко дни.

Акимова стояла до последно, тъй като Преси все пак е бивша и на Петко, а тя искала да се увери, че поговорката "старата любов ръжда не хваща" не важи за тях. Яна доволно позираше и за първи път пред фотообективите, за да докаже, че е с Димитров.