Яна е лудо влюбена в Петко! След като аферата им лъсна в „Денсинг Старс” и дни наред всички неспирно бяха свидетели на техните интимни изцепки, дойдоха Великденските празници и Яна забегна на почивка в чужбина.

И там обаче тя не спря да се тресе от страст по Петко, забелязаха наблюдателни потребители в мрежата.

Хубавата танцьорка наводни нета със свои снимки от плажа и бурното си морско приключение зад граница, а на една от тях е видно, че праща и горещи намеци към собственика на столично заведение, като е облякла рекламна тениска на клуба, пише kliuki.net.

Петко Димитров със сигурност е останал много впечатлен от жеста й, а знаем как влюбените обичат да носят дрехите на партньора близо до сърцето си.

В случая ще си кажете, че това е просто тениска, но околните веднага обърнаха внимание, че нещата съвсем не са толкова прозаични… Освен това Яна през повечето време на плажа се опитва да се усмихва насила и все броди замечтана из пространството. Това е категоричен признак, че сърцето й е завладяно от нова тръпка, убедени са всички. “Ходи като болна, когато е далеч от Петко, човек не може да я познае!”, разказват и хора от приятелския кръг на Яна.

Да, Яна здраво е хлътнала по богатия ерген и дори милите й спомени с доскорошния й приятел Орлин не могат да я откъснат от него. Двойката предизвика фурор с изпълненията си в шоуто, а освен това между тях се запали искрата на фаталното привличане.

По ирония на съдбата Яна се захласна по Орлин по същия начин, но по всичко личи, че той вече е история за нея.