Това е изключително дълъг проект – всеки сезон има свой собствен живот със свои сюжети. Избрахме системата, разсъждавайки върху медицинското понятие, средата и обществото, в което живеем, и разбира се – здравната система. Това е вечният въпрос: как се става част от Ситемата и ако се противопоставиш, имаш ли шанс да оцелееш. Историите в сюжета отговарят на актуалните теми от ежедневието“, разказа продуцентът Евтим Милошев в "Здравей, България", броени часове преди старта на девети сезон. Тази вечер феновете в София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе ще имат възможността първи да видят двоен епизод на голям екран.

В разговора в студиото участваха актрисата и режисьор Яна Титова и актьорът Владимир Карамазов, които разкриха детайли от сюжета на новите епизоди. „Евтим ми се обади и ми разказа сюжетната линия – още в края на разговора му казах, че ще участвам.Това е една много важна роля на майка, която отглежда сама детето си. Цялата тежест пада върху нея. Има родители, които трябва да се борят сами – да бъдат силни и да подкрепят децата си“, разказа Яна, която ще застане пред камера за специалната роля.

Бащинството и отговорността на самия родител ще бъде тема и за доктор Карагьозов, в чийто образ влиза Владо Карамазов. „Моята сюжетна линия е свързана с героинята на Яна. Харесва ми как животът завърта нещата понякога - ние тримата имаме история на повече от 10 години, но ето тук отново сме заедно с Евтим и Яна. Тя е изключителна актриса, която привлече вниманието на актьорската гилдия, още когато завършваше“, допълни популярният актьор.

Тази вечер, точно в 20:00ч. зрителите на NOVA ще видят първи епизод на „Откраднат живот: Системата“. Какви ще бъдат първите конфликти между лекари и пациенти? Каква метаморфоза ще претърпи доктор Тасев? – предстои да разберем.

снимка:фейсбук преди обед