"Трудно е да си млад актьор" - сподели в предаването „Под лупа” на ТВ Европа актрисата Яна Титова, цитирана от Dir.bg

“Аз още от много малка винаги съм организирала представления пред блока, събирах разни деца нещо да правим, да си играем. Някой, ако не идваше на репетиция, аз плачех, и си казвах: Защо те не ме обичат, те затова не идват да репетираме и винаги ги режисирах, организирах, правехме страхотни сцени. Никога не съм си представяла, че аз мога да стана актриса, обаче е адски вълнуващо и веднъж като почнеш и не можеш да спреш и се амбицираш и още повече и повече” - казва красавицата от "HDSP: Лов на дребни хищници".

През септември ще можем да видим Яна Титова и във филма „Кецове”. Лентата разказва историята за шестима младежи. Сценарият на филма е дело на младия актьор Валери Йорданов. “Аз съм от Пловдив и там играя едно пловдивско момиче. Беше много смешно, защото мисля, че Валери не знаеше въобще, че съм от Пловдив. Аз веднага припознах себе си от преди 7 години някъде. Беше много приятно, компанията в този филм беше много страхотна, освен това снимахме на морето.”

"Аз имам страшно много късмет" - с усмивка отбеляза актрисата. "Заобиколена съм от хора, които ме обичат и подкрепят. " И добавя, че не би направила компромис с хората, които обича, за сметка на работата.

сн.: Bulphoto