Яница споделия в “Открит микрофон” на Signal.bg, че много от феновете на фолка приемат промяната, която е направила по отношение на провокацията в проектите, а самата тя определя последната една година като пик в кариерата си.

Изпълнителката смята, че това е по-скоро един завой и различен поглед на нещата, защото и преди се е радвала на доста хитови проекти и подкрепа от страна на публиката.

“Винаги съм имала амбиция, но може би не съм била толкова постоянна, защото не съм правила нещата с цената на всичко” - откровена е тя.

Яница признава, че сега работи по-усилено и е по-постоянна в проектите си, а голямо значение има и екипната работа.

“Успехът винаги се базира на комплекси неща” - категорична е тя и вярва, че когато изпълнителят, композиторът, тестописецът и режисьорът работят в екип, това е разковничето на успеха.

Певицата подчертава, че на този етап е отдадена сто процента на кариерата си, като самата тя е станала по-взискателна и критична както към себе си, така и към екипа, с който работи, за да бъде и резултатът още по-качествен.

“Когато човек е щастлив и обичан, е успешен и в работата си” - повдига леко завесата и около личния си живот изпълнителката. Тя признава, че се чувства щастлива, обичана и желана – всичко, от което има нужда една жена.