В момента Яница е едно от най-актуалните имена в поп фолк жанра и се радва на много добър прием на своите проекти. Самата тя е категорична, че изминалата 2015 година е една от най-успешните в музикалната й кариера, което я прави много щастлива.

“Човек, когато се труди рано или късно има някакви успехи. Много труд съм положила и беше време и на мен да ми се получат нещата, например да направя поредица от хитове”, казва Яница.

Певицата не крие, че не винаги обаче е възможно да представяш хит след хит:

“Някой път човек може да сгреши. Не може всяка песен да стане хит. Смея да твърдя, че имам усет, но се вслушвам и в хората, с които работя”, казва тя.



По думите й, вкусовете на публиката много са се променили в годините, в момента вървят хитове с по-агресивни текстове, а скандалът продава навсякъде, но все пак винаги трябва да има баланс и една граница, която да следва естетически издържаното.

“Трябва обаче да си различен, за да се задържиш и да си интересен на аудиторията. Не може да държиш само на скандала и провокацията. Трябва да показваш и други неща”, категорична е Яница във “Фолкмаратон”.

Източник: Planeta.tv, фотограф: Георги Малев