В началото на седмицата Яница отпътува за така очакваното от нея Американско турне.

Полетът на певицата до САЩ продължи повече от 14 часа, мина през Франкфурт и Ню Йорк, и завърши в Лас Вегас.

Но радостта на изпълнителката от старта на турнето бе помрачена от факта, че багажът й не пристигна с нея в Невада. Явно при прехвърлянето куфарът се е отклонил от правилното направление, но от авиокомпанията уверяват, че много скоро той ще бъде доставен, съобщават от "Планета".

Първата изява на Яница от нейното Американско турне бе на 25 март, в най-завладяващия и спиращ дъха град – Лас Вегас. Многобройните светещи реклами, блясъкът на казината и суматохата около ротативките и рулетките не оставиха певицата равнодушна. Но само след няколко часа на Яница й предстоеше концерт, а без сценично облекло бе немислимо да се появи пред публиката, затова тя побърза да презареди гардероба си в бутиците по булевард "Лас Вегас Стрип".

"Въпреки притесненията, хубавото е, че това ми се случи в Лас Вегас, защото тук не беше трудно да намеря подходящите тоалети за мен" - сподели Яница за "Звездно".

Само няколко часа след концерта в Лас Вегас, певицата отново пое за Чикаго. В петък и събота тя ще представи своите песни пред сънародниците ни в щата Илинойс, които я очакват с нетърпение.

В Чикаго Яница остава до петък, когато отново й предстои концерт пред българската общност. На 5 април певицата ще лети за Ню Йорк, за поредната изява от концертния си тур.