Яница продължава да разгорещява летните страсти, като след появата на най-новия си проект “Грешната” този път представи и кадри от нова фотосесия.

Тя е реализирана по време на снимките на видеоклипа от фотографа Георги Малев, а снимките определено са наслада за сетивата. В част от тях присъства и легендарният модел Porsche Carrera Gt, който е мечтата на всеки колекционер, пише planeta.tv.

Певицата залага на модерна и стилна лятна визия, за която се довери на собствения си моден усет и тоалетите на бутик “G&I”. За красотата на кадрите определено допринася и локацията, където те са заснети – луксозният “Harmony suites” в Слънчев бряг.

Точно там изпълнителката и режисьорът Йордан Петков заснеха видеоклипа към “Грешната”, който бързо се наложи като един от най-харесваните от зрителите на телевизия “Планета” и от абонатите на Planeta Official в Youtube. Само за две седмици след премиерата си, “Грешната” приближава 1 000 000 гледаемост, което е сигурен знак, че Яница отново е направила добро попадение на хит.

Изпълнителката разкри, че песента вече се радва на огромен интерес и по време на лайв участията й, така че “Грешната” определено се откроява като един от горещите хитове на сезона. Припомняме Ви, че песента е по музика на “Dimond beat production” и текст на Росен Димитров.