Новите музикални проекти на Яница винаги са били обект на интерес от страна на меломаните, дори нещо повече – очаквани са с голямо нетърпение и вълнение от тях.

За това говори и факта, че когато изпълнителката анонсира предстояща премиера, това винаги е последвано от множество коментари, предположения и въпроси в официалната й страница във Facebook. През уикенда Яница изненада феновете си в социалната мрежа именно с подобна новина, а реакцията им не бе изненада за никого:

“Новия летен хит. Да казва кога ще го пуска”, “Давай го вече, с най-голямо нетърпение го очаквам”, “Яница, пускай хита”, коментираха част от най-запалените й почитатели, а други ги контрираха с думите - “Нека бъде изненада”.

Имаше и по-смели предположения, свързани със заглавието на проекта, но на този етап Яница предпочете да запази мълчание по въпроса и единственото, с което разпали още повече въображението им бе интригуващ кадър.

Дали той е от новото видео ще разберем скоро, както обяви самата певица. До премиерата на новото парче, за феновете на Яница има още една възможност - да се забавляват заедно с нея и хитовете й в нощните клубове. На 25 май звездата на музикална компания “Пайнер” ще бъде специален гост в Live Club Folk Vision в Слънчев бряг, където предстоят много горещи емоции и незабравими моменти за всички.