Ивайло Захариев попадна под истинска обсада от фенки в британската столица.

С екипът на „Под прикритие“ бяха в Лондон за презентацията на сериала пред куп мастити кинаджии и телевизионери от индустрията.

По червения килим в петък вечер пред кино VUE Cinema West End на „Лестър скуеър“ те очаквано били обградени от желаещи за снимки и автографи, но най-забавно било когато екранното ченге Марто се видял обкръжен от японки и индийки.

Пред „Монитор” Захариев обясни, че те не знаели на какво се дължи суматохата около кино салона, но понеже видели че има хора, които се снимат с него и колегите му, решили че явно са звезди и си струва да се присламчат за селфи. Той най-галантно ги попитал харесва ли им филма и те смутолевили не много убедително „да“.



Ивайло Захариев, Бойко Кръстанов, Владимир Пенев и Мариан Вълев, начело с режисьора Димитър Митовски получиха овациите на близо 500 зрители в залата след като бе излъчен финалния епизод на сагата, а представител на Лондонския филмов фестивал коментирал, че е впечатлен най-вече от актьорската игра.

Според него българските и британските актьори си приличат в това да са така добри пред камера, защото играят основно в театъра и това е причината играта им да е жива и естествена. Прочутият английски актьор, който се снима в „Мисия Лондон“ Алън Форд също дойде да се види с колегите. Той участва и в четвъртия сезон на „Под прикритие“ и с видимо удоволствие изгледа развоя на историята.

Първата вечер от воаяжа си до Лондон героите от кримката на БНТ прекарали в компанията на посланика Константин Димитров, който дал вечеря в тяхна чест. След като поговорили надълго и широко за културния живот в Лондон, групата се прехвърлила в типичен пъб на по бира.

След прожекцията в кино VUE Cinema West End любимците на тв зрителите се отправили в най-известния клуб, притежаван от българин в Лондон - „Дистрикт“. Там им поднесли суши и морски дарове, а след като се подкрепили, се преместили в дискотечната част, където потанцували няколко часа. Те даже успели и да обиколят книжарниците и да се въоръжат с няколко готини пиеси в оригинал.