Ясна е пълната фестивална програма по дни на един от най-интересните европейски фестивали за електронна музика - HORIZON.

Музикалното събитие ще се проведе за четвърта поредна година от 12-и до 18-и март на 15 локации в Банско с участието на 120 артисти от цял свят. В рамките на една седмица и повече от 30 партита ще чуем артисти като Âme, Nina Kraviz, KiNK, Levon Vincent, Goldie, John Talabot, Lady Leshurr, Congo Natty и още много други имена от световната електронна сцена.



За да се подготвим за силния старт на HORIZON, на 11 март ще се проведе пре-парти с хаус легендата Terrence Parker заедно с Merachka и много други. Aкцент в първия ден от фестивалната програмата (12 март) е участието на най-успешния български артист от електронната сцена KiNK. Освен това, същата вечер, ще чуем британската легенда MJ Cole, който ще взриви геридж сцената. Неделя (13 март) ще имаме удоволствието да посрещнем още една звезда от световната електронна сцена, а именно John Talabot. За дръм енд бейс феновете на съседна сцена пък ще звучат Hybrid Minds и артистите на Spearhead Records. Стартът на новата седмица (14 март) ще започне подобаващо с британския диджей и продуцент Subb An през деня, а вечерта, сцената ще превземе американската легенда Levon Vincent. Същата нощ задължителна спирка в програмата ще бъде грайм-шоукейса на Butterz, начело с Flava D, Flowdan и Swindle.



Втората половина на фестивала започва от 15 март, когато в Банско ще звучи фънк и соул музиката на британската легенда Craig Charles и много други изпълнители в жанра. Вечерта на 15-и пък ще е посветена на всички дръм енд бейс фенове, които ще се оставят в ръцете на знаменитият Goldie и неговия лейбъл Metalheadz. На 16 март ще посрещнем един от почетните гости на Horizon – Kristian Beyer от легендарното техно дуо Âme, дъб бандата Gentleman's Dub Club, грайм-откритието Lady Leshurr и британския хип-хоп колектив The Four Owls. На следващия ден (17 март) сцената на Horizon ще кипи от енергия с очарователната Nina Kraviz. Освен това, на същия ден чуем джънгъл и дъбстеп от пионерите Congo Natty и Mala.

HORIZON FESTIVAL завършва на 18 март с нощна програма, в която ще се включат много от артистите-приятели на фестивала.

Всички фестивални дни ще бъдат белязни и от силното българско участие в лицето на родните колективи на Reelfeel, HMSU и Sofia Beats.



За всички, които не искат да изпускат нищо от фестивалната седмица, Horizon Festival предлага Full Week билет за целия период на цена от 100 лв., който включва пропуск за всички 8 дни. За всички спортни ентусиасти, които искат да се възползват активно и от пистите, вариантът е Full Week билет + Ski Pass. Цената на този вид билет е 299 лв.

Налични са и билети от 60 лв., които дават достъп само за първата (11-и до 14-и март) или за втората половина на HORIZON (15-и до 18-и). При желание за закупуване и на ски пас, цената на 1st Half Tickets или 2nd Half Tickets + Ski Pass е 240 лв.

В мрежата на Eventim.bg и TicketPro.bg се продават и еднодневни билети за 40 лв.