Ясновидката Олга Ускова разчете кодовете на известни българи.

В телевизионно предаване тя направи анализ и на личността на фолк звездата Азис. Ускова заяви, че в духовното си развитие Азис е млад.

Той иска да е велик и известен, а не му е дадено. Ако не намери баланса, ще се разболее, предупреди Ускова.

Ясновидката побърза да успокои, че няма нужда да се махаме оттук. ''Толкова е красиво, а България е свещено място. Тя призова българите да върнат децата си, които са избягали в чужбина, защото родината ни има специална енергия. Хиляди души чакат да се преродят в България, допълни тя.

Преди време пък друга ясновидка - Светлана Христакиева от Хасково сподели, че досегашните опити на Азис да успее извън пределите на страната ще се увенчаят с неочакван и за него самия успех през есента на 2013 година.

''Различни събития ще му донесат болка и огорчение. Азис трябва да реши една вътрешна своя дилема и точно този катарзис ще му помогне да го направи. Неочакваните експерименти, на които подлага своя имидж, своя външен образ и които всъщност са едни такива неопределени търсения на изява, ще намерят своя по-подреден и изчистен вид.

И тогава, намирайки своята истинска същност, той ще съумее да разбере каква е тази Божия искра в него и за какво всъщност служи'', каза преди месеци ясновидката, цитира blife.bg.