"Номерът е да останеш cool... Аз не успях, излязох от кожата си" - признва Явор Бахаров пред Гала и коментаторите на "ВИП Брадър".

Антон Стефанов му каза, че определено е допринесъл за българската лингвистика с израза "кеш аут", който актьорът използва в изповедалнята, в разговор с Големия брат, пише Lifestyle. bg.

Изразът е термин от покера. А идеята на Явор беше да "кеш аутне" играта или да прибере "сумата, която е заработил досега", както той каза.

Заявката на Бахаров да надиграе играта, която даде преди шоуто, остана във въздуха. "Биг Брадър" ме изклати" - отговори в ефир тази сутрин Явор Бахаров.



Въпросът беше отправен от журналиста Антон Стефанов. "Истината е, че не мога да издържам повече в Къщата, но ще кажа, че всичко тук е манипулирано, което не е така, но аз ще го кажа" - изригна актьорът, докато беше още в играта.



"Не мога да спя, вдигам, тежести, за да заспя, не ми става пишката, не се възбуждам" - призна още братът на Захари Бахаров, докато беше в изповедалнята, пазарейки се с Големия брат да си тръгне, но да вземе и пари.

В крайна сметка Явор беше принудително отстранен от "ВИП Брадър".