Явор Бахаров, който беше хванат с марихуана, давал по 300 лева на месец, за да се друса.

Негов приятел твърди, че актьорът от “Стъклен дом” редовно си купувал трева и отделял по 300 лева месечно от хонорара си за тази “екстра”, пише БЛИЦ.

“За мен тревата винаги си е била легална”, обясняваше преди време Бахаров и твърдеше, че никога не би застанал зад кампания за легализирането на меката дрога... безплатно.

26-годишният актьор беше задържа по време на рутинна проверка на документите на столичната ул. “Г. С. Раковски”. Полицаите открили хартиено пликче с 0.75 г марихуана в джоба му и го прибраха в ареста за една нощ.

Всъщност това не е първият сблъсък на Бахаров с властите. През 2007 г. той е регистриран за хулиганство, след като се напил и счупил стъклото на паркирана кола на пл. “Народно събрание”.”Преди имах голям страх от полицаите, защото съм си имал истории”, разказва уклончиво звездата от “Стъклен дом”.

Тези дни Луиза и Явор искаха да се скрият от феновете си на морето. Двамата актьори от две години са заедно и прекарват лятото по къмпингите. Миналата седмица Луиза се върна от “Смокини” край Созопол, където беше с женска компания.

Няколко дни двамата снимаха новите серии на “Стъклен дом” и имаха намерение да отпрашат към Кара дере на спокойствие.