Майката на Рая Пеева одобри най-сетне връзката на дъщеря й с актьора Явор Бахаров, въпреки че тези дни той дори получи ефективна присъда от една година затвор за каране пиян и дрогиран. В интервю за bTV родителката Красимира Демирева обяви, че ще подкрепя дъщеря си при всички случаи и смята, че Бахаров стои добре до нея, въпреки всички изпитания, през които преминава връзката на младите. От години в медиите се спекулира, че Демирева не одобрява твърде емоционалния Явор Бахаров, но явно майката е решила да даде шанс на младия актьор.

Самата Рая обясни, че  одобрението на родителите й за мъжа до нея е важно, но не определящо. Демирева не скри, че се надява щерка й да я направи баба поне веднъж и очевидно бащата на бебето ще се казва Явор. Той пък директно заяви в интервюто за bTV, че е готов да предложи брак на Рая, въпреки че не вярва много в тази институция. „Тя обаче е много сторазаветна, иска брак и пръстен и аз, щом тя го иска, съм готов да й предложа”, бе категоричен актьорът.

Той благодари на половинката си, че плътно до него във всички трудни моменти, но не спомена проблемите с правосъдието. Рая пък призна, че за първи път получила паникатака миналата година, след като Бахаров бе арестуван след бой в столично заведение навръх националния празник 3 март 2019 година.