Явор Бахаров и Рая Пеева вече са официално двойка пред Бога и хората, видя първо Hotnews.bg. Двамата се показаха с масивни халки от морския бряг, където е била тайната сватба. Двамата са на родното Черноморие, за д снимат клип по новата песен на Стефан Вълдобрев, но пръстените им не са реквизит.

Масивните халки са съчетани с бели ризи, а вместо було Рая е сложила цвете зад ухото си. Неясно защо двамата позират с вдигнати нагоре средни пръсти, показвайки нецензурен жест явно към своето бъдеще на женена двойка. Сватбата е съвпаднала с рождения ден на Явор, който навърши 34 години. На 12 юли, когато е роден актьорът, приятелката му публикува снимка в социалните мрежи, към която написа: "Честит рожден ден на моя партньор в престъпленията, моя най-добър приятел и моята любов! Ти си всичко, за което съм си мислела, че е твърде много, за да го искам. Обичам те!"



Тази година младоженецът влезе в новините с опита да набие Рая и да се саморазправи с полицията точно на 3 март, провокиран от ревност. Той бе арестуван, а после обясни, че съжалява за постъпката си.