Актьорът Явор Бахаров е бил арестуван след скандал с предишно гадже, твърдят публикации в няколко български медии, но без да назовават името на дамата. Последната му официална тръпка е актрисата Рая Пеева, която на 10 февруари е качила снимка на двамата гушната в леглото. Дали тя е била обект на агресията или някои от предишните изгори на Бахаров, не се наемаме да гадаем, но ще припомним, че той имаше няколко бурни връзки с известни дами, сред които и Луиза Григорова.


33-годишният Бахаров е бил задържан в нощта на 3-ти срещу 4-ти март в центъра на София след скандал. Актьорът се сблъскал на ул. "Фритьоф Нансен" с бившата си приятелка и настоящия й приятел. Последвала размяна на реплики, а по неофициална информация се е стигнало и физическа разправа от страна на актьора с бившeто му гадже.


На място е пристигнал екип на Първо РПУ, но Явор Бахаров е отказал да представи документи на полицаите, които го задържали. Актьорът се държал агресивно с представителите на реда. Според „Телеграф” у себе си актьорът не носел лична карта. Не бил тестван и за алкохол и наркотици. Жената пък избягала уплашена от мястото на инцидента.

Прокуратурата му е повдигнала обвинение и го е задържала за 72 часа, а вчера следобeд Софийският районен съд е гледал делото. Бахаров е осъден на 9 месеца пробация, като през този период ще трябва да се подписва в пробационната служба и да осъществява срещи с пробационен служител, уточниха от СРС. Снощи актьорът е бил освободен от следствения арест, уточнява dir.bg. 33-годишният актьор не за първи път се сблъсква с правосъдието. През 2011 г. беше арестуван за притежание на дрога. 

След като информацията обиколи всички медии, Бахаров написа в социалните мрежи: "Някои медии с или без желание комбинират и преувеличават факти. Случката е силно преувеличена и не отговаря на истината. Не е имало насилие над жена нито пък към полицейски служител, това е доказан факт! В навечерието на 8-и март, както и в последните 3 години, ние сме заедно, обичаме се , обичайте се и вие" и придружи думите си със снимка на Рая Пеева. Така даде храна на слуховете, че е скандалът е бил между двамата, а не между него и бивша приятелка.