Иво Аръков, Бойко Кръстанов, Боряна Братоева, Даниел Цочев се събраха на ексклузивното представяне на новия сериал на bTV и „Междинна станция“ „Съни бийч“, който даде заявка да се превърне в хита на сезона сред сериалите. Сред първите зрители липсваше Явор Бахаров, който преди дни бе арестуван в Банско, след като дрифтира на оживено място. Полицията обяви, че в кръвта му са открити алкохол и дрога. В сериала Бахаров играе нафукан богаташки син, любител на бързите коли, видя Hotnews.bg. „Снимките на Бахаров с автомобилите са правени пред две-три години, не е шофирал скоро при нас и никой не е пострадал”, пошегува се с поредната издънка на Явор продуцентът Андрей Арнаудов.

Екипът на филма се снима с макет на актрисата Лилия Инджова, която не бе на премиерата. Тя живее в Брюксел и всеки момент ще роди 

Над 300 специални гости гледаха преди всички първите два епизода от продукцията. Сериалът пренесе зрителите в пъстрия свят на една от най-посещаваните и коментирани български туристически дестинации - Слънчев бряг, и повдигна завесата към потайностите на хотелиерския бизнес.


Гостите на специалната прожекция се потопиха в историята на четиримата приятели, сезонни работници в голям хотел на Слънчев бряг: умният и чаровен Гомес /Бойко Кръстанов/, пиколо и разведен баща, сексапилната аниматорка Ивон /Евелин Костова/, задръстената ѝ сестрата Дарина /Лидия Инджова/, назначена за екскурзовод и супер сваляча, но леко ограничен спасител на басейна – Младен /Иво Аръков/.

По всичко изглежда, че това ще е последното лято за групата, защото осъзнават, че искат да постигнат нещо повече с живота си. Работата им минава в справяне със странни, комични и нелепи ситуации с гости на хотела, основно със страни прищевки на чужденци.

„Аз съм един от малкото щастливци, които вече са гледали всички епизоди от новия ни български сериал. Ще видите продукция с най-високото качество, което предлагат най-добрите образци на телевизионно кино в света“, заяви преди ексклузивната прожекция главният изпълнителен директор на bTV Media Group Флориан Скала.

„Премиерата на „Съни бийч“ е една истински изстрадана радост за нас. Надявам се излъчването на сериала да се превърна в голяма радост и празник всяка седмица за зрителите на bTV“, коментира Андрей Арнаудов от копродуцента „Междинна станция“.
„Това е нашият първи подобен проект и обещаваме на зрителите, че толкова ще им хареса, че ще стане неразделна част от техния бит и всекидневните им разговори“, добави Иван Христов.

снимки:pr