Mладият актьор Явор Бахаров, който познаваме като Хари от хитовия български сериал "Стъклен дом" разкрива повече за себе си, връзката си с Луиза Григорова и развитието на неговия персонаж във филма.

Mладият актьор Явор Бахаров, който познаваме като Хари Явор Бахаров е на 25 години и почти винаги идва с колело в столичния "Модерен театър".

Той завършва актьорско майсторство през миналата година, а вече има няколко успешни роли както в театъра, така и в сериала "Стъклен дом".



В гримьорната му има пистолети - реквизит, но не за сериала, а за новата постановка, в която Явор участва.

"Тази вечер в "Модерен театър" имам представление - "Лейтенантът от Инишмор" на Мартин МакДона. Това е моят пистолет, 11 номер. И така, ще постреляме малко. Играя в тази постановка. Моят герой се казва Кристи, тази вечер няма да съм Хари, ще съм Кристи”, сподели Бахаров.

Явор сподели, че трябва да очакваме изненади от неговия герой Хари в "Стъклен дом". Той не пожела да отговори директно дали горещите му взаимоотношения с Луиза - Александра продължават и извън екрана. Но призна, че са близки.

"Има общи неща, доста. Обаче, не ми се говори още на тази тема. Някак си, засега, още сме в ранен етап, и засега си живеем и се наслаждаваме един на друг. Обаче няма истории за разказване”, категоричен е Явор.

източник: blife.bg