Един червен кръст от външната част на дланта на дясната ръка и един черен на същото място, но на лявата ръка.

Така Явор Бахаров и приятелката му Александра Тюркмен - голямата дъщеря на покойния Филип Найденов-Фатик, се татуираха по абсолютно един и същи начин.

Първа беше Тюркмен. Тя показа своите рисунки по ръцете в края на март, когато за първи път се появи на светско събитие с Явор Бахаров.

Тогава двамата отидоха на премиерата на сериала "Недадените". По това време Явор още няма нито една татуировка, пише в. "24 часа".

Но влиза в татустудио в края на миналия месец, за да си направи същите като тези на гаджето си. Александра дори направи снимка на еднаквите рисунки и я публикува в личния си профил във фейсбук, а под фотоса написа: "Ин и ян (китайската философия описва как двете противоположни сили се допълват взаимно и преливат една в друга - б.а.) 28.04.2013."

На малката снимка горе - Александра Тюркмен и Явор Бахаров заедно на наградите “Икар” в края на март.

Между другото миналия месец за първи път се татуира и другата млада актриса от "Стъклен дом" Радина Кърджилова. На безимения пръст на лявата ръка тя написа "Деян" - името на актьора Деян Донков, с когото са гаджета от две години.

Преди това - през август миналата година, бившият годеник на Кърджилова Стефан Иванов, който е син на големия актьор Иван Иванов, написа "Луиза" на гърба си. По това време той има връзка с Луиза Григорова - бившата приятелка на Явор Бахаров. Двамата имаха много бурна, но и кратка любовна връзка.

Деян Донков и Луиза Григорова остават единствените от тази група, които още нямат татуировки.