Много известен млад български актьор ще е новата звезда в "Под прикритие".

И заради това трябваше да вземе няколко урока по турски език. Защото преди две седмици екипът на сериала засне ключови сцени в Истанбул.

Точно по това време, по което Димитър Митовски и хората му от "Под прикритие" са в Турция, оттам във фейсбук се отбеляза и Явор Бахаров. Той се издаде в социалната мрежа заради опцията за всяко нещо, което публикува, социалната мрежа автоматично да напише къде се намира той. Така че младият актьор най-вероятно ще е новото попълнение в екипа. "Знаете, че не мога да коментирам тези неща", само каза вчера той по телефона.

Бахаров проби с ролята си на Хари в "Стъклен дом". После участва и в сериала на БНТ за спасяването на българските евреи "Недадените". Ако участва в "Под прикритие", той за първи път ще си партнира пред камерата с брат си - Захари Бахаров. В сериала той е в ролята на мафиота Иво Андонов.

За Турция в средата на ноември продуцентът Димитър Митовски замина с част от актьорите, които са в ролята на лошите момчета. Те бяха там близо седмица и заснеха кадри, в които се свързват с местни мафиоти. В тези образи влязоха турски актьори.
Сериалът ще тръгне пак по БНТ 1 през януари. Дотогава екипът ще снима последните му сцени в София.