Всички слухове, че Явор Бахаров отново се е събрал с екранната си любима Луиза Григорова, бяха разбити на пух и прах онази вечер.

Къдравият актьор от „Стъклен дом” се появи на премиерата на „Разбивачът на сърца” в Сатиричния театър в компанията на млада дама.

Малкия Бахар, както е известен сред приятелите си братът на Захари Бахаров, нежно държеше своята половинка, която по типаж силно напомняше на Луиза.

И тя беше с манекенски мерки и с дълга кестенява коса. Къдрокосият актьор веднага привлече вниманието на по-наблюдателните зрители в салона, но за съжаление любопитството им не бе удовлетворено, защото Бахаров побърза да се изниже от театъра през антракта.

След като цяло лято Явор лижеше рани от раздялата си с Луиза, той отново е намерил щастието, но с друго момиче, коментираха запознати.

Като дългокоса сирена изглежда и Радина Кърджилова, която бе негова „любима” във филма „Тилт”. Двамата отново се събират на 19 март, където от сцената на армейския театър ще пресъздадат една от най-красивите любовни истории – тази на Ромео и Жулиета.

27-годишният Явор изгря с ролята си в „Тилт” и затвърди успеха си в сериала „Стъклен дом”. От миналата година е на щат в Театъра на армията, където играе в „Железният светилник”.