Атрактивният тв водещ Юксел Кадриев така се е налял, че не е останал и помен от някогашната му стройна и привлекателна фигура. За нула време синеокият новинар е натрупал поне 10-ина килограма отгоре, като излишната маса се е настанила и по лицето и шията му и това го състарява преждевременно, отбелязаха почитателки на Юки.

Хубав мъж, идеално сложен, пък така да се запусне, ядосват се разочарованите от промяната на телевизионера девойки. Кадриев е толкова напълнял, че на екрана се вижда как повечето костюми са му тесни. Колегите му отдават промяната на нездравословния му начин на живот и лошия му навик да не слиза от автомобила дори като отскача за пакет цигари. Юксел не само че нехаел за диети, а робувал на най-лошата привичка - да се натъпче „на корем" вечер след късните емисии на новините. Страстта му към алкохола също му изиграла лоша шега и допълнително разваляла фигурата му.

Злите езици дори шушукат, че и светският лъв Евгени Минчев бил разочарован от вида на Юксел, с когото се познават доста отдавна. Той дори му звъннал по телефона, за да го скастри за небрежността към визията си. Ватмана в типичния си директен стил яко нахокал стария си приятел: „Вземи се стегни и поне малко ограничавай храната и питиетата, все пак те гледат хиляди. Занемарил си се ужасно".

Юксел търпял критиките и на бившата си колежка и приятелка Ани Салич, която винаги му е помагала в трудни моменти. Тя също го сръчкала да се погрижи за килограмите си и вместо постоянно да не отлепя задник от седалката на колата, да прави сутрешни кросове. Нейната критика най-много жегнала Кадриев и той обещал тази година да наблегне на спорта. „Ще видите, че бързо ще успея да сваля 15 килограма. Не ми трябват диетолози. Реша ли нещо, правя го", ентусиазирал се любимецът на зрителите, пише ''Всеки ден''.